Brochure
Kontakt
GC_veeam_backup_top_tilrettet_v2

HAR DU SIKRET DINE 
BACKUP-DATA?

It-sikkerhed er vendt på hovedet
Beskyt dine data med Veeam® Cloud Connect™

IT-sikkerhed er vendt på hovedet

Tidligere gik it-kriminelle oftest efter virksomheders primære data. Men i dag er backup-filer blevet et oplagt mål for ransomware-angreb.

Manglende sikkerhed gør nemlig backup-filer til en bagdør, der er nem at få adgang til. Og når først hackere har adgang til backup-filerne, kan de slette alle dine data.

it-sikkerhed_paa_hovedet_v2.gif

Bedre beskyttelse med Veeam Cloud Connect

Heldigvis er løsningen lige til. Hvis du allerede bruger Veeam Backup & Replication, kan du nemt opgradere til Veeam Cloud Connect og få sikker beskyttelse af dine backup-data med Insider Protection fra GlobalConnect.

Cloud Connect gør det nemlig muligt at sende data fra din Veeam Backup & Replication-installation til GlobalConnect, hvor de altid er i sikre hænder. Og med Insider Protection får du udvidet beskyttelse mod ransomware-angreb.

bedre_beskyttelse_med_veeam_v2.jpg

Nedtælling til bedre beskyttelse begynder her

Løsningen bygger på best practice-strategien 3-2-1-backup, der spreder dine data ud på minimum tre platforme. Du opbevarer to kopier lokalt i virksomheden, og den tredje på en sikker offsite-platform via Veeam Cloud Connect – i et af GlobalConnects sikre datacentre.

På den måde er dine backup-data sikre, hvis din virksomhed rammes af eksempelvis brand eller oversvømmelse, og de er godt beskyttet mod ransomware-angreb.

321_veeam_model.gif

5 fordele ved VEEAM Cloud Connect

1

Nem og hurtig opsætning

Enkel, nem og hurtig opsætning til GlobalConnects CloudGateway og virksomhedens eget repository.2

End-to-end encryption

Data krypteres igennem en SSL/TSL A ES 256-bit-forbindelse, inden de sendes til GlobalConnect.

3

Sikring af data

Data lagres i revisionsgodkendte datacentre og backup-systemer via ISAE 3402.

4

Self-Service Recovery

Virksomheden administrerer selv sit cloud repository hos GlobalConnect, ligesom den administrerer sit lokale repository.

5

WAN Acceleration

Veeam Cloud Connect giver mulighed for op til 50 gange hurtigere backup-kopiering og reducerer båndbredde med op til 20 gange*.

*Supporteret i Enterprise & Enterprise Plus-versioner af Veeam

_

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at rådgive dig om dine muligheder for at sikre din virksomheds data bedst muligt.

Kontakt:
Claus Munch
Head of Backup Services
claus.munch@globalconnect.dk

ove_friis.jpg

"Vi arbejder med store og komplekse filer, og det stiller høje krav til beskyttelse af vores kunders og egne data. GlobalConnect har i mine øjne det stærkeste backup-setup i landet – og med Insider Protection fra GlobalConnect kan vi tilbyde vores kunder den bedste sikring af deres backup-filer."

Ove Friis
Partner & CSO
Cadesign Base

Imponerende beskyttelse med Insider Protection

Ransomware er et af de mest almindelige typer angreb mod danske virksomheder. Faktisk har hver fjerde danske virksomhed været ramt af et ransomware-angreb, så behovet for bedre beskyttelse er klart.

Ransomware rammer nemlig både pengepungen, ordrebogen og virksomhedens ry. Med Insider Protection går GlobalConnect til kamp mod ransomware og tilbyder udvidet beskyttelse gennem tre smarte trin.

1.  Backup-filer eller et gendannelsespunkt bliver slettet i Veeam Cloud Repository.

2.  Veeam Backup & Replication flytter derefter filerne særskilt til en ’Insider Protection’-folder i GlobalConnects repository for at sikre filerne.

3.  Filer bevares i fem dage i henhold til best practice, hvorefter de endegyldigt slettes. Det sikrer, at ingen filer kan slettes øjeblikkeligt, hvis en hacker får adgang til din virksomheds backup-filer.

global_connect_veam_model_v2.gif
claus.jpg

”Tidligere gik it-kriminelle efter virksomheders primære data, men i dag er backup-data blevet et oplagt mål for ransomware-angreb. 3-2-1-backup-strategien beskytter dine data mod både ubudne gæster og ved eksempelvis brand eller oversvømmelse”

Claus Munch
Head of Backup Services
GlobalConnect

hent brochure om VEEAM Cloud Connect og Insider Protection

Vil du tæmme it-truslen? Vi har samlet alle relevante informationer om Cloud Connect og Insider Protection i et overskueligt overblik – lige til at hente, printe ud og dele med dine kollegaer.

Download

Spørg vores ekspert

Har du spørgsmål til løsningerne? Vores dygtige team af rådgivere er klar til at hjælpe dig videre med kompetent og uforpligtende rådgivning.

claus_lile
Claus Munch
Head of Backup Services

T: +45 77 30 30 00

E: claus.munch@globalconnect.dk

Klar til at skrue op for sikkerheden?

Sikkerhed behøver ikke være kompleks. Det er både enkelt og billigt at opgradere til Veeam Cloud Connect, hvis du allerede benytter Veeam i dit nuværende it-setup. 

Udfyld formularen, og få et godt tilbud om at få endnu bedre beskyttelse af backup-data med Veeam Cloud Connect.

 

 

Lad os aftale et møde

Veeam platinum partner - din garanti for ekspertise

Vi er stolte over at være udvalgt som Veeam Platinum Partner. 
Vores Veeam-certificering er en blåstempling af know how, systemekspertise og solid erfaring med Veeam-løsninger.

Det er din garanti for, at dine data er i gode hænder med GlobalConnect, og at du altid modtager kompetent rådgivning med afsæt i din virksomheds særlige behov. 

”GlobalConnect har opnået Veeams højeste partneranerkendelse, Platinum Partner, på baggrund af deres omfattende viden og dedikation til at bringe backup- og recovery-løsninger i topklasse til vores fælles kunder. Vi arbejder tæt sammen om at overgå kundernes forventninger, hvilket kun kan lade sig gøre ved konstant at levere løsninger, som stræber efter perfektion. Hos Veeam værdsætter vi GlobalConnects ekspertise og vækst, og jeg tror, at enhver organisation, som er på en multicloud-rejse, bør revidere sin strategi og overveje, hvordan Veeam og GlobalConnect kan assistere den.”  

Erkko Skantz
Channel and Cloud Manager, Norden

 

Hent brochuren om Veeam Cloud Connect 
og Insider Protection

Download